bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1101C 4455A001AA cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon BCI 1101C 4455A001AA inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het product Canon BCI 1101C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Canon. Veel inktaanbieders als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inktshop.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€272,50
Huismerk vanafprijs€136,25
FabrikantCanon
ProductCanon BCI 1101C
Seriecode4455A001AA
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)650 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999865546

Goedkoopste Canon BCI 1101C 4455A001AA inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 4455A001AA cartridge is 650 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies en Inktbaas.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels als Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 4455A001AA inktcartridges koop je online vanaf €272,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan minimale kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de betrouwbaarste inktshops waar je moeiteloos 4455A001AA cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon BCI 1101C 4455A001AA cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €299,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €272,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €136,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon BCI 1101C originele inkt€272,50
Canon BCI 1101C multipack (merkcartridge)€545,00
Canon BCI 1101C huismerk inkt * €136,25
Canon BCI 1101C huismerk duopack * €272,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 4455A001AA cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon BCI 1101C 4455A001AA inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
canon-bci-1101c-4455a001aa-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 4455A001AA inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon BCI 1101C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €272,50).

Canon BCI 1101C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 4455A001AA huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 1101C 4455A001AA cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende printproblemen met de Canon BCI 1101C 4455A001AA inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon BCI 1101C inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon BCI 1101C 4455A001AA met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €225,21 excl. de btw (wat neerkomt op €272,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €545,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 4455A001AA ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €136,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 1101C huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 4455A001AA alternatief proberen is in de basis lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Deze kan je meestal snel herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon BCI 1101C 4455A001AA inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding test je uit of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie