bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000M 0548C001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 1000M 0548C001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de beste verkooppunten voor goedkope cartridges. De Canon PFI 1000M met kleurcode magenta (roze / rood) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Heel wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & printershop hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk tarief€21,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 1000M
Serienummer0548C001
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4549292046403

Goedkoopste Canon PFI 1000M 0548C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0548C001 cartridge is 80 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktcartridge store & Goedkoopprinten.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via bedrijven als bol.com en Printabout.nl.
 • Originele 0548C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €42,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Garamond.
 • Via deze site vergelijk je erkende verkooppunten waar je goedkope 0548C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 1000M 0548C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €46,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €42,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €21,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 1000M originele inkt€42,50
Canon PFI 1000M multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000M huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000M huismerk duopack * €42,50
Tabel met prijzen voor de 0548C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon PFI 1000M 0548C001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-1000m-0548c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 0548C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 1000M originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met storende foutcodes. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €42,50).

Canon PFI 1000M huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 0548C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 1000M 0548C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bekijk je de meest gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer uit, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte afdrukproblemen met de Canon PFI 1000M 0548C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 1000M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1000M 0548C001 met kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €35,12 excl. de btw (wat neerkomt op €42,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €85,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 0548C001 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €21,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PFI 1000M huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 0548C001 alternatief bestellen is meestal een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is lager en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 1000M 0548C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. In dat geval gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Als laatste bekijk je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie