bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 707BK 9821B001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 707BK 9821B001 inktcartridge? Op deze pagina bekijk je erkende winkels voor extra goedkope cartridges. Het product Canon PFI 707BK met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Canon. Veel inktshops zoals Inktbaas.nl & replacedirect faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€214,50
Huismerk verkoopprijs€107,25
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 707BK
Serienummer9821B001
Kleurzwart
Inhoud (ml)700 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4549292023107

Goedkoopste Canon PFI 707BK 9821B001 inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de 9821B001 cartridge is 700 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers zoals 112supplies & Staples.
 • Originele 9821B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €214,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede shops waar je goedkope 9821B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 707BK 9821B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €235,95. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €214,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €107,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 707BK originele inkt€214,50
Canon PFI 707BK multipack (merkcartridge)€429,00
Canon PFI 707BK huismerk inkt * €107,25
Canon PFI 707BK huismerk duopack * €214,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 9821B001 cartridge (black) in december 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 707BK 9821B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden meestal een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Amazon, Coolblue, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-707bk-9821b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 9821B001 inkt van Canon kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 707BK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €214,50).

Canon PFI 707BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 9821B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 707BK 9821B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse problemen in relatie tot Canon PFI 707BK 9821B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 707BK inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 707BK 9821B001 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €177,27 excl. de btw (€214,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €429,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 9821B001 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €107,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 707BK huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 9821B001 alternatief gebruiken is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je meestal zelf oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 707BK 9821B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Ter controle test je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie