bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 307BK 9811B001 zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 307BK 9811B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je de meest bekende verkopers voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 307BK met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Canon. Steeds meer printshops als bijv. Paradigit of inktcartridge store verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€114,50
Huismerk verkoopprijs€57,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 307BK
Seriecode9811B001
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4549292022889

Goedkoopste Canon PFI 307BK 9811B001 inkt bestellen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 9811B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Paradigit zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij winkels als Go4inkt of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 9811B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €114,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snel-modus) & overweeg een lettertype als Ecofont en Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je toonaangevende verkooppunten waar je eenvoudig 9811B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 307BK 9811B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €125,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €114,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €57,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 307BK originele inkt€114,50
Canon PFI 307BK multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 307BK huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 307BK huismerk duopack * €114,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 9811B001 cartridge (black) in december 2022. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 307BK 9811B001 inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-307bk-9811b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 9811B001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 307BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende storing en meldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €114,50).

Canon PFI 307BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 9811B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 307BK 9811B001 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder check je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante inktproblemen in relatie tot Canon PFI 307BK 9811B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 307BK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 307BK 9811B001 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €94,63 excl. btw (dat maakt €114,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €229,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 9811B001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €57,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 307BK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 9811B001 alternatief selecteren is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 307BK 9811B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Hiervoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie