bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Panasonic KX-FLB750

Inkt voor de Panasonic KX-FLB750 bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker vergelijk je de voordeligste webwinkels en forse kortingen voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier vergelijk je vlug goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en key (zwarte) inkt die compatibel zijn met de kx-flb 750 in augustus 2022. Tevens doorzoek je op onze site tips om goedkoper te printen, adviezen m.b.t. huismerk-inkt en problemen / printerstoringen.

 • Inkttoners kan je bestellen vanaf €48,00.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de kx-flb 750: Roze (Magenta), Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er zijn grofweg 2 opties: voordelige namaak inkt of originele inkt van Panasonic.
 • Budget inkt is voordeliger geprijsd en er zit vaak meer inkt in. Dit resulteert in een besparing van zo’n 60%.
 • Een prima patroon is de Panasonic KX-FA76X toner zwart.
 • Onze tip: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor Panasonic KX-FLB750 | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt is geschikt voor de kx-flb 750? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Uitleg over huismerk inkt | Veelgestelde vragen

MerkPanasonic
Seriekx-flb
Model750
Soort printerLaser
Geschikte tonerPanasonic KX-FA76X toner zwart
Verwachte prijs €€ = €€€

Goedkoopste Panasonic KX-FLB750 printerinkt kopen (augustus 2022)

Printen is niet goedkoop. Een printje in zwart wit kost zo’n tussen de 1 en 6 eurocent en een gekeurde al snel €0,10 of nog meer voor een print. Door gebruik te maken van de goedkoopste Panasonic KX-FLB750 toners bespaar je eenvoudig veel geld. Een merkdealer / winkel binnenlopen om nieuwe inkt te kopen is meestal niet slim. Er is veel geld te besparen als je online de inktprijzen vergelijkt. Dat weten we van de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij Panasonic originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht vergelijk je de beste aanbiederswaar je gerust direct inkt voor jouw printer kunt vinden. Per webshop zie je of ze navulbare inkt en/of originele producten leveren.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Zonder veel kosten printen met een kx-flb 750? In het volgende schema bekijk je een aantal foefjes om te besparen op de printkosten.

 • Ga voor imitatie inkt. De kwaliteit is uitstekend en zo bespaar jij tot maar liefst 60%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kleureninkt is duur.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Bij het printen kan je kiezen voor opties als snel-modus. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de printer van de stroom als deze een tijdje stil staat. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt heb ik nodig voor de kx-flb 750?

Geeft de printer een berichtje dat dat de voorraad inkt te laag is? Let op: Inkt indicatoren kloppen nooit helemaal. Het is geen probleem om dit even af te wachten. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en vervang pas als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one Panasonic KX-FLB750 is een zogeheten laserprinter. Het maakt gebruik van toners. Onderzoek als eerste welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Dan zoek je uit welk typenummer geschikt is. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op tonernummer of de fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Zoek op het printertype. Hier betreft het de 750 uit de serie kx-flb van Panasonic.
 3. Check de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij veel aanbieders zoals 112supplies en printerinktshop.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn goedkoper en ook volledig gevuld. Meer details daarover vind je verderop.

TypeKleurInfo
Panasonic KX-FLB750 CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Waterblauw en RAL 5014.
Panasonic KX-FLB750 MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Oudroze en RAL 4009.
Panasonic KX-FLB750 YellowGeelGele inkt voor onder andere Okergeel of RAL 1037.
Panasonic KX-FLB750 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met de mogelijke inkttoners voor de kx-flb 750.

Geschikte toners voor o.a. de kx-flb 750.
We hebben diverse gedetecteerd die in jouw printer passen.

 1. Panasonic KX-FA83X toner zwart


Voordelige Panasonic KX-FLB750 toner vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Start dan het proces om de toner te verwisselen. Hierna bieden wij een kort informatieblok waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners kx-flb 750 vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  De printer of PC vertelt je met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Lege toner verwijderen

  Open de printerkap en haal het oude patroon eruit. Gooi ze niet weg maar deponeer ze bij een inleverpunt.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe toner uit het plastic. Verwijder de tape zoals je kunt zien op de verpakking.

 4. Nieuwe toner plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig aan en sluit de printerkap.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Indien je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt toont de printer het juiste inktniveau. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-Panasonic KX-FLB750

Beste Panasonic KX-FLB750 huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw kx-flb 750? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Er zijn grofweg 2 mogelijkheden: originele inkt van Panasonic of huismerk toners. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft een groter inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als originele producten.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn de officiele merkproducten die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit proces gebeurt bij gecertificeerde partijen en zijn tot wel 50% goedkoper. Klooninkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de A-merken niet perse het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De printkwaliteit is uitstekend en doet amper onder voor standaard inkt. 

Problemen bij het plaatsen van huismerk toner
In enkele gevallen komt er een bericht met een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat Panasonic het liefste ziet dat jij hun originele toners gebruikt. Dit type foutmelding is vaak gewoon te negeren. Loop je alsnog tegen problemen aan? In dat geval vind je in de bijgaande opsomming een aantal quick fixes.

 1. Check of je de geschikte namaak toner hebt gesteld. Vind uit welk modelnummer het is en check of deze overeenkomt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Loop nog eens na of de inkttoner wel goed vast zit.
 4. Bij een nieuwe printer moet je misschien eerst een testprintje doen met de merkinkt. Als je dat gedaan hebt kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Controleer nog eens of je het kapje hebt weggedaan.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van Panasonic.
 8. Onderhoud de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, hoe kan ik dat oplossen?
Een deel van de printers stoppen met printen in zwart-wit op het moment dat 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dat is zeer frustrerend. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor alleen zwart. Geen succes? Plak een zwart tapeje op de volumelezer van de lege Panasonic KX-FLB750 toner.

Hoe werkt het inkt reinigen met de kx-flb 750?
Een aanzienlijk aantal multifunctionals beschikken over een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Dankzij automatische printkopreiniging blijft de printer mooie afdrukken maken. Om de paar maanden de Panasonic toners ontdoen van stof is ook aan te raden. Je machine geeft zelf aan wanneer het tijd is om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is wordt het onderhoud uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de Panasonic KX-FLB750 opnieuw vullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare inktpatronen in voorraad. Dat zijn navulbare toners / cartridges waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. Daarnaast kan je dit ook laten uitvoeren door ondernemingen die daar de juiste materialen voor hebben. Deze bedrijven bieden budget kloon producten en verstrekken geen originele Panasonic toner-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de kx-flb 750?
Jouw all-in-one printer installeren en klaar maken voor gebruik kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaliter detecteert jouw Mac of windows PC een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Randvoorwaarde is wel het installeren van de actuele printersoftware. Dit is te downloaden via de bijgeleverde CD van Panasonic. De populairste printer drivers voor een kx-flb 750 kun je altijd raadplegen op de website van Panasonic. In het supportcenter bekijk je ook additionele informatie zoals een gebruikershandleiding, tips m.b.t. het onderhoud en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de kx-flb 750?
Een printerstoring is frustrerend en komt nooit gelegen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Zulke error-codes zijn op te vragen via het online portaal van de verkoper. Bekende Panasonic KX-FLB750 storingen zijn; printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, vastgelopen papier, geen inkt, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, langzaam, wil niet printen, slecht leesbare tekst.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De beste Panasonic printers hebben Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dit houdt in dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De kx-flb 750 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Evenzeer kan er worden geprint vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
We onderscheiden meerdere leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Het printermerk stuurt automatisch 4 wekelijks, 4 keer per jaar of zodra de inkt bijna op is een volle goedkope toner. Met deze dienst weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en mag je erop vertrouwen dat de printer je niet laat zitten. Er bestaan meerdere toner abonnementen. Voor kleine huishoudens (tientallen prints per maand) tot wat duurdere contracten (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie