bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 44 M 6945B002 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon C-EXV 44 M inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met toonaangevende inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Artikel Canon C-EXV 44 M toner magenta met kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van Canon. Diverse shops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Officesavers hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€122,50
Huismerk prijzen€61,25
MerkCanon
TypeCanon C-EXV 44 M toner magenta
Artikelcode6945B002
Kleur beschrijvingmagenta
Printomvang54.000 prints
EAN-code4960999918884

Goedkoopste Canon C-EXV 44 M inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 6945B002 toner is 54.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl en Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops zoals coolblue.nl of Staples.
 • Originele 6945B002 inkt toners haal je in huis vanaf €122,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsmilieuvriendelijk) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar de betrouwbaarste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6945B002 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon C-EXV 44 M toner magenta vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €134,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €122,50. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €61,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon C-EXV 44 M toner magenta originele inkt€122,50
Canon C-EXV 44 M toner magenta multipack (merk toners)€245,00
Canon C-EXV 44 M toner magenta huismerk inkt * €61,25
Canon C-EXV 44 M toner magenta huismerk duopack * €122,50
Tabel met prijzen voor de 6945B002 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon C-EXV 44 M inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Bol.com, Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
canon-c-exv-44-m-6945b002-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6945B002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon C-EXV 44 M toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €122,50).

Canon C-EXV 44 M toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 6945B002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon C EXV 44 M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je algemene printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende printproblemen in relatie tot Canon C-EXV 44 M inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Canon C-EXV 44 M toner magenta toner?
De prijs van een Canon C-EXV 44 M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €101,24 excl. btw (dus €122,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €245,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 6945B002 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €61,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Canon C-EXV 44 M toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6945B002 alternatief inkopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon C-EXV 44 M toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie