bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 510 2970B001 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PG 510 2970B001 inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire inktaanbieders voor goedkope cartridges. De Canon PG 510 bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Veel printshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkt.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€12,50
Huismerk prijs€6,25
LeverancierCanon
TypeCanon PG 510
Productnummer2970B001
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)9 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999617015

Goedkoopste Canon PG 510 2970B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2970B001 cartridge is 9 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl of Paradigit zijn goede adressen voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij leveranciers zoals Inktshop.nl en Staples.
 • Originele 2970B001 inktcartridges kosten je ongeveer €12,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via deze site check je geschikte winkels waar je eenvoudig 2970B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PG 510 2970B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €13,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €12,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €6,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PG 510 originele inkt€12,50
Canon PG 510 multipack (merkcartridge)€25,00
Canon PG 510 huismerk inkt * €6,25
Canon PG 510 huismerk duopack * €12,50
Prijstabel voor de 2970B001 cartridge (black) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PG 510 2970B001 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pg-510-2970b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2970B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PG 510 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen irritante storing en meldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €12,50).

Canon PG 510 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 2970B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PG 510 2970B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene inktproblemen met betrekking tot Canon PG 510 2970B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon PG 510 inktcartridge ?
De prijs van een Canon PG 510 2970B001 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €10,33 excl. btw (dat is €12,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €25,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2970B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €6,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon PG 510 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 2970B001 alternatief proberen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PG 510 2970B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle check je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie