bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 2500XL Y 9267B001 geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PGI 2500XL Y 9267B001 inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je erkende verkooppunten voor goedkope cartridges. Deze Canon PGI 2500XL Y met kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Canon. Heel wat leveranciers zoals Vikingdirect.nl of bol.com bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€20,25
Huismerk vanafprijs€10,13
FabrikantCanon
SoortCanon PGI 2500XL Y
Artikelcode9267B001
Kleurengeel
Volume (ml)19,3 milliliter
Printcapaciteit1.520 prints
EAN4549292004939

Goedkoopste Canon PGI 2500XL Y 9267B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 9267B001 cartridge is 19,3 milliliter. Het printvermogen is 1.520 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt & Office Centre zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij leveranciers als Inktshop.nl en inktknaller.nl.
 • Originele 9267B001 inktcartridges kosten je ongeveer €20,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 9267B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 2500XL Y 9267B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge kost in de winkel al snel €22,28. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €20,25. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €10,13. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PGI 2500XL Y originele inkt€20,25
Canon PGI 2500XL Y multipack (merkcartridge)€40,50
Canon PGI 2500XL Y huismerk inkt * €10,13
Canon PGI 2500XL Y huismerk duopack * €20,25
Prijslijst van de 9267B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon PGI 2500XL Y 9267B001 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en bieden meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Handyman, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pgi-2500xl-y-9267b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 9267B001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PGI 2500XL Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €20,25).

Canon PGI 2500XL Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 9267B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PGI 2500XL Y 9267B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante inktproblemen met betrekking tot Canon PGI 2500XL Y 9267B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PGI 2500XL Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 2500XL Y 9267B001 met kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €16,74 excl. de btw (dat is €20,25 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €40,50. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 9267B001 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €10,13) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Canon PGI 2500XL Y huismerk alternatief slim?
Een huismerk 9267B001 alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je vaak snel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon PGI 2500XL Y 9267B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste probeer je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie