bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 478XL C13T04F64010 grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson 478XL C13T04F64010 inktcartridge? Op deze pagina tref je de populairste inktaanbieders voor verrassend goedkope cartridges. Deze Epson 478XL bedoeld voor de kleur grijs (grey) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Epson. Veel printwinkels zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Inkclub verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€18,25
Huismerk prijzen€9,13
LeverancierEpson
SoortEpson 478XL
ProductnummerC13T04F64010
Officiële kleurgrijs
Hoeveelheid (ml)11,2 milliliter
Printcapaciteit200 prints
EAN-nummer8715946645704

Goedkoopste Epson 478XL C13T04F64010 inkt bestellen december 2022

De inhoud (ml) van de C13T04F64010 cartridge is 11,2 milliliter. De capaciteit is 200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven zoals replacedirect en inktknaller.nl.
 • Originele C13T04F64010 inktcartridges kosten je ongeveer €18,25.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende verkooppunten waar je zonder gedoe C13T04F64010 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson 478XL C13T04F64010 grijs / grey vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke grijze inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €20,08. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €18,25. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €9,13. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson 478XL originele inkt€18,25
Epson 478XL multipack (merkcartridge)€36,50
Epson 478XL huismerk inkt * €9,13
Epson 478XL huismerk duopack * €18,25
Prijstabel voor de C13T04F64010 cartridge (grey) in december 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Meteen Epson 478XL C13T04F64010 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een internet printshop. Zij bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren vaak een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-478xl-c13t04f64010-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze C13T04F64010 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson 478XL originele grijze inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €18,25).

Epson 478XL huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het C13T04F64010 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson 478XL C13T04F64010 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de grijs inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare afdrukproblemen aangaande Epson 478XL C13T04F64010 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson 478XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson 478XL C13T04F64010 met kleurcode grijs (grey) cartridge is standaard zo’n €15,08 excl. de btw (€18,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je ongeveer €36,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C13T04F64010 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €9,13) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Epson 478XL huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C13T04F64010 alternatief aanschaffen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson 478XL C13T04F64010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de grijze inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien bekijk je of de bijgevulde Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie