bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T04B1 C13T04B140 zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T04B1 C13T04B140 inktcartridge? Op deze pagina kan je aan de slag met erkende winkels voor goedkope cartridges. Artikel Epson T04B1 bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Epson. Heel wat aanbieders als bijv. Handyman.nl & Go4inkt leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€76,50
Huismerk tarief€38,25
FabrikantEpson
ModelEpson T04B1
SeriecodeC13T04B140
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)100 milliliter
Intensiteit5.800 prints
EAN-nummer8715946651446

Goedkoopste Epson T04B1 C13T04B140 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T04B140 cartridge is 100 milliliter. De printcapaciteit is 5.800 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels als Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C13T04B140 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €76,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar de beste inktaanbieders waar je goedkope C13T04B140 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T04B1 C13T04B140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €84,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €76,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €38,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T04B1 originele inkt€76,50
Epson T04B1 multipack (merkcartridge)€153,00
Epson T04B1 huismerk inkt * €38,25
Epson T04B1 huismerk duopack * €76,50
Geschatte prijzen van de C13T04B140 cartridge (black) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Gelijk Epson T04B1 C13T04B140 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekhandels. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t04b1-c13t04b140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T04B140 inkt van Epson bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T04B1 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €76,50).

Epson T04B1 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T04B140 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T04B1 C13T04B140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Algemene inktproblemen bij de Epson T04B1 C13T04B140 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Epson T04B1 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T04B1 C13T04B140 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €63,22 excl. de btw (dat betekent €76,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €153,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C13T04B140 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €38,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is een Epson T04B1 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T04B140 alternatief kiezen is vaak lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Epson T04B1 C13T04B140 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als check test je uit of de budget Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie