bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T40D1 C13T40D140 zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T40D1 C13T40D140 inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met goede verkooppunten voor betaalbare cartridges. Deze Epson T40D1 met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Epson. Diverse leveranciers als o.a. Office Centre en bol.com leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk tarief€36,25
MerkEpson
TypeEpson T40D1
ArtikelnummerC13T40D140
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)80 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code8715946631158

Goedkoopste Epson T40D1 C13T40D140 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T40D140 cartridge is 80 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij bedrijven zoals printershop of inktknaller.nl.
 • Originele C13T40D140 inktcartridges kosten je ongeveer €72,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Calibri.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar bekende leveranciers waar je zonder gedoe C13T40D140 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T40D1 C13T40D140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €79,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €72,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €36,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T40D1 originele inkt€72,50
Epson T40D1 multipack (merkcartridge)€145,00
Epson T40D1 huismerk inkt * €36,25
Epson T40D1 huismerk duopack * €72,50
Prijstabel voor de C13T40D140 cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Direkt Epson T40D1 C13T40D140 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij boekenwinkels. Belangrijk: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t40d1-c13t40d140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T40D140 inkt van Epson kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T40D1 originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €72,50).

Epson T40D1 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T40D140 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T40D1 C13T40D140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het kapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare problemen bij de Epson T40D1 C13T40D140 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T40D1 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T40D1 C13T40D140 met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €59,92 excl. de btw (dat maakt €72,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €145,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T40D140 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €36,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Epson T40D1 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C13T40D140 alternatief kiezen is vaak lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Epson T40D1 C13T40D140 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de vernieuwde Epson inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie