bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T44J540 C13T44J540 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T44J540 C13T44J540 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de beste printwinkels voor voordelige cartridges. Het product Epson T44J540 met kleurcode licht cyaan (licht blauw) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Epson. Heel wat leveranciers als Printabout.nl en Sneltoner.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€237,50
Huismerk vanafprijs€118,75
LeverancierEpson
TypeEpson T44J540
ProductcodeC13T44J540
Kleurlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN8715946668062

Goedkoopste Epson T44J540 C13T44J540 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T44J540 cartridge is 700 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers en Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via verkooppunten zoals inktcartridge store & Printabout.nl.
 • Originele C13T44J540 inktcartridges haal je in huis vanaf €237,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via onze vergelijker check je goede inktwebshops waar je voordelig en snel C13T44J540 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T44J540 C13T44J540 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €261,25. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €237,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €118,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T44J540 originele inkt€237,50
Epson T44J540 multipack (merkcartridge)€475,00
Epson T44J540 huismerk inkt * €118,75
Epson T44J540 huismerk duopack * €237,50
Overzicht met prijzen van de C13T44J540 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Meteen Epson T44J540 C13T44J540 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq, Coolblue, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t44j540-c13t44j540-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T44J540 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T44J540 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €237,50).

Epson T44J540 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T44J540 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T44J540 C13T44J540 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht cyaan inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met bekende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende issues aangaande Epson T44J540 C13T44J540 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Epson T44J540 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T44J540 C13T44J540 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €196,28 excl. de btw (dat is €237,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €475,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T44J540 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €118,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Epson T44J540 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C13T44J540 alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Epson T44J540 C13T44J540 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het patroon met elkaar verbinden. Nadien controleer je of de nieuwe Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie