bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T44Q740 C13T44Q740 grijs / grey cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T44Q740 C13T44Q740 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het product Epson T44Q740 bedoeld voor de kleur grijs (grey) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Epson. Flink wat inktaanbieders als o.a. Handyman.nl en Inktshop.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€132,50
Huismerk tarieven€66,25
LeverancierEpson
ModelEpson T44Q740
SeriecodeC13T44Q740
Kleurgrijs
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer8715946668802

Goedkoopste Epson T44Q740 C13T44Q740 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T44Q740 cartridge is 350 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkooppunten als Inktshop.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele C13T44Q740 inktcartridges koop je vanaf €132,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsmilieuvriendelijk) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste verkopers waar je snel en simpel C13T44Q740 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T44Q740 C13T44Q740 grijs / grey vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort grijze inktcartridge kent een vanafprijs van €145,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €132,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €66,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T44Q740 originele inkt€132,50
Epson T44Q740 multipack (merkcartridge)€265,00
Epson T44Q740 huismerk inkt * €66,25
Epson T44Q740 huismerk duopack * €132,50
Prijslijst van de C13T44Q740 cartridge (grey) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Direkt Epson T44Q740 C13T44Q740 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verkopen tevens een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t44q740-c13t44q740-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze C13T44Q740 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T44Q740 originele grijze inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €132,50).

Epson T44Q740 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het C13T44Q740 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Epson T44Q740 C13T44Q740 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de grijs inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je de meest bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het dopje / plastic verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende problemen aangaande Epson T44Q740 C13T44Q740 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Epson T44Q740 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T44Q740 C13T44Q740 met kleurcode grijs (grey) cartridge is om en nabij de €109,50 excl. de btw (dat is €132,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert kost het ongeveer €265,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T44Q740 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €66,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het plasticje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Epson T44Q740 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T44Q740 alternatief nemen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je doorgaans snel herstellen.

Tegen lage kosten de Epson T44Q740 C13T44Q740 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de grijze inkt in het inktpatroon. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als check controleer je of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie