bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T46D240 C13T46D240 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T46D240 C13T46D240 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende webshops voor betaalbare cartridges. De Epson T46D240 met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Epson. Heel wat printshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Go4inkt verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€343,50
Huismerk prijzen€171,75
FabrikantEpson
ProductEpson T46D240
SerienummerC13T46D240
Kleurencyaan
Volume (ml)6.600 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T46D240 C13T46D240 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T46D240 cartridge is 6.600 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkclub & Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij webshops zoals 112supplies en Printabout.nl.
 • Originele C13T46D240 inktcartridges koop je online vanaf €343,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via onze vergelijker check je goede shops waar je moeiteloos C13T46D240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T46D240 C13T46D240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €377,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €343,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €171,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T46D240 originele inkt€343,50
Epson T46D240 multipack (merkcartridge)€687,00
Epson T46D240 huismerk inkt * €171,75
Epson T46D240 huismerk duopack * €343,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T46D240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Gelijk Epson T46D240 C13T46D240 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en bieden tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t46d240-c13t46d240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T46D240 inkt van Epson kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T46D240 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €343,50).

Epson T46D240 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het C13T46D240 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T46D240 C13T46D240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare issues met de Epson T46D240 C13T46D240 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T46D240 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T46D240 C13T46D240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €283,88 excl. btw (wat neerkomt op €343,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €687,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T46D240 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €171,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Epson T46D240 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T46D240 alternatief nemen is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Epson T46D240 C13T46D240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het product in elkaar klikken. Ter controle test je of de gekloonde Epson inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie