bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6362 C13T636200 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T6362 C13T636200 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende leveranciers voor voordelige cartridges. Artikel Epson T6362 met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Epson. Flink wat shops als o.a. Printabout.nl of 123inkt bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€272,50
Huismerk verkoopprijs€136,25
FabrikantEpson
ProductEpson T6362
ProductnummerC13T636200
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T6362 C13T636200 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T636200 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktshop.nl en inktknaller.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels als 123inkt of Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T636200 inktcartridges kosten je ongeveer €272,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via deze site vind je toonaangevende webshops waar je moeiteloos C13T636200 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6362 C13T636200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €299,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €272,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €136,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6362 originele inkt€272,50
Epson T6362 multipack (merkcartridge)€545,00
Epson T6362 huismerk inkt * €136,25
Epson T6362 huismerk duopack * €272,50
Prijslijst van de C13T636200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T6362 C13T636200 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t6362-c13t636200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T636200 inkt van Epson bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T6362 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €272,50).

Epson T6362 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C13T636200 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T6362 C13T636200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel staan veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse problemen bij de Epson T6362 C13T636200 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T6362 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T6362 C13T636200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €225,21 excl. btw (€272,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €545,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T636200 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €136,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Epson T6362 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T636200 alternatief gebruiken is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de Epson T6362 C13T636200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel opnieuw assembleren. Tenslotte test je of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie