bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5962 C13T596200 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T5962 C13T596200 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je geschikte verkooppunten voor goedkope cartridges. De Epson T5962 met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Epson. Flink wat inktaanbieders als bijv. Printabout.nl en Easy-ink bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€147,50
Huismerk vanafprijs€73,75
FabrikantEpson
TypeEpson T5962
ProductcodeC13T596200
Kleurcyaan
Inhoud (ml)350 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T5962 C13T596200 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de C13T596200 cartridge is 350 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven als Go4inkt of inktknaller.nl.
 • Originele C13T596200 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €147,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alseco-stand) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar toonaangevende printshops waar je eenvoudig C13T596200 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T5962 C13T596200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €162,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €147,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €73,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T5962 originele inkt€147,50
Epson T5962 multipack (merkcartridge)€295,00
Epson T5962 huismerk inkt * €73,75
Epson T5962 huismerk duopack * €147,50
Prijstabel voor de C13T596200 cartridge (blauw) in december 2022. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson aanvragen?

Gelijk Epson T5962 C13T596200 inkt kopen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t5962-c13t596200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T596200 inkt van Epson bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T5962 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €147,50).

Epson T5962 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T596200 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T5962 C13T596200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Bekende inktproblemen aangaande Epson T5962 C13T596200 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Epson T5962 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T5962 C13T596200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €121,90 excl. de btw (€147,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt kost het ongeveer €295,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T596200 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €73,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Epson T5962 huismerk alternatief slim?
Het huismerk C13T596200 alternatief selecteren is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T5962 C13T596200 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de nieuwe Epson inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie