bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5493 C13T549300 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T5493 C13T549300 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je goede leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het product Epson T5493 met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Velerlei verkopers als o.a. Mediamarkt.nl of Inkclub hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€207,50
Huismerk tarieven€103,75
LeverancierEpson
TypeEpson T5493
ArtikelnummerC13T549300
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)500 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343843561

Goedkoopste Epson T5493 C13T549300 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T549300 cartridge is 500 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Inkclub & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops zoals bol.com of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T549300 inktcartridges haal je in huis vanaf €207,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je goede printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig C13T549300 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T5493 C13T549300 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €228,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €207,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €103,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T5493 originele inkt€207,50
Epson T5493 multipack (merkcartridge)€415,00
Epson T5493 huismerk inkt * €103,75
Epson T5493 huismerk duopack * €207,50
Geschatte prijzen van de C13T549300 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Snel Epson T5493 C13T549300 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Onze tip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t5493-c13t549300-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T549300 inkt van Epson kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T5493 originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €207,50).

Epson T5493 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T549300 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T5493 C13T549300 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Epson verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare cartridge problemen aangaande Epson T5493 C13T549300 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Epson T5493 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T5493 C13T549300 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €171,49 excl. btw (wat neerkomt op €207,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €415,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T549300 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €103,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Epson T5493 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T549300 alternatief proberen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson T5493 C13T549300 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de vernieuwde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie