bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5494 C13T549400 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T5494 C13T549400 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product Epson T5494 bedoeld voor de kleur geel (yellow) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Epson. Diverse printwinkels zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Officesavers bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€207,50
Huismerk tarief€103,75
MerkEpson
ModelEpson T5494
ArtikelnummerC13T549400
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)500 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0010343843578

Goedkoopste Epson T5494 C13T549400 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T549400 cartridge is 500 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T549400 inktcartridges haal je in huis vanaf €207,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a draft mode) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via deze site vergelijk je gespecialiseerde inktshops waar je snel en simpel C13T549400 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T5494 C13T549400 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €228,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €207,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €103,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T5494 originele inkt€207,50
Epson T5494 multipack (merkcartridge)€415,00
Epson T5494 huismerk inkt * €103,75
Epson T5494 huismerk duopack * €207,50
Overzicht met prijzen van de C13T549400 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Vandaag nog Epson T5494 C13T549400 inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t5494-c13t549400-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T549400 inkt van Epson bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T5494 originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €207,50).

Epson T5494 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T549400 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Epson T5494 C13T549400 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel check je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende issues bij de Epson T5494 C13T549400 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Epson T5494 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T5494 C13T549400 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is om en nabij de €171,49 excl. de btw (dat betekent €207,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €415,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer C13T549400 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €103,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plasticje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Epson T5494 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T549400 alternatief proberen is in de basis lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Hoe werkt de Epson T5494 C13T549400 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf bekijk je of de nieuwe Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie