bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6052 C13T605200 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T6052 C13T605200 inktcartridge? Op deze website tref je de meest bekende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Deze Epson T6052 met de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Epson. Veel winkels zoals Alleeninkt.nl of Inktshop.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€67,50
Huismerk tarief€33,75
FabrikantEpson
SoortEpson T6052
ArtikelnummerC13T605200
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0010343864634

Goedkoopste Epson T6052 C13T605200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T605200 cartridge is 110 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven advies / service. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels zoals bol.com en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C13T605200 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €67,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede winkels waar je voordelig en snel C13T605200 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T6052 C13T605200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €74,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €67,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T6052 originele inkt€67,50
Epson T6052 multipack (merkcartridge)€135,00
Epson T6052 huismerk inkt * €33,75
Epson T6052 huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T605200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gelijk Epson T6052 C13T605200 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6052-c13t605200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T605200 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T6052 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €67,50).

Epson T6052 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T605200 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T6052 C13T605200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende problemen in relatie tot Epson T6052 C13T605200 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T6052 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6052 C13T605200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €55,79 excl. btw (dus €67,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €135,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer C13T605200 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het lipje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T6052 huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C13T605200 alternatief gebruiken is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is interessanter en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de Epson T6052 C13T605200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de nieuwe Epson inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie