bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6062 C13T606200 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T6062 C13T606200 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je geschikte winkels voor extra voordelige cartridges. Deze Epson T6062 met kleurcode cyaan (blauw) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Meer en meer shops zoals Paradigit of Inkt.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€97,50
Huismerk tarief€48,75
LeverancierEpson
ArtikelEpson T6062
SerienummerC13T606200
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0010343864726

Goedkoopste Epson T6062 C13T606200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T606200 cartridge is 220 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige dan in de winkel. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij aanbieders zoals Inktweb.nl & Office Centre.
 • Originele C13T606200 inktcartridges kosten je ongeveer €97,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snel printen) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest populaire inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C13T606200 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T6062 C13T606200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €97,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €48,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6062 originele inkt€97,50
Epson T6062 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6062 huismerk inkt * €48,75
Epson T6062 huismerk duopack * €97,50
Prijsoverzicht van de C13T606200 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T6062 C13T606200 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Ons advies: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t6062-c13t606200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T606200 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T6062 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €97,50).

Epson T6062 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T606200 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T6062 C13T606200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het stukje tape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues aangaande Epson T6062 C13T606200 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Epson T6062 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T6062 C13T606200 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €80,58 excl. de btw (dat is €97,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T606200 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plasticje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het Epson T6062 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C13T606200 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De kostprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je vaak zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Epson T6062 C13T606200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. In dat geval bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de budget Epson inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie