bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6066 C13T606600 vivid licht magenta / levendig roze cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6066 C13T606600 inktcartridge? Op deze website bieden wij toonaangevende shops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Epson T6066 met kleurcode vivid licht magenta (levendig roze) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Meer en meer webshops zoals Printabout.nl en printershop bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€97,50
Huismerk tarieven€48,75
LeverancierEpson
ModelEpson T6066
SerienummerC13T606600
Kleurcodevivid licht magenta
Inhoud (ml)220 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0010343864764

Goedkoopste Epson T6066 C13T606600 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T606600 cartridge is 220 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij bedrijven zoals Inktwereld.nl & Staples.
 • Originele C13T606600 inktcartridges haal je in huis vanaf €97,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via onze website klik je direct door naar de betrouwbaarste leveranciers waar je probleemloos en snel C13T606600 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6066 C13T606600 vivid licht magenta / levendig roze vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type roze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €107,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €97,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €48,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6066 originele inkt€97,50
Epson T6066 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6066 huismerk inkt * €48,75
Epson T6066 huismerk duopack * €97,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T606600 cartridge (levendig roze) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Meteen Epson T6066 C13T606600 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een online inktshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t6066-c13t606600-vivid-licht-magenta-levendig-roze-inktcartridge

Originele roze C13T606600 inkt van Epson bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6066 originele roze inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €97,50).

Epson T6066 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T606600 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T6066 C13T606600 vivid licht magenta / levendig roze huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de vivid licht magenta inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte afdrukproblemen met de Epson T6066 C13T606600 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Epson T6066 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T6066 C13T606600 met kleurcode vivid licht magenta (levendig roze) cartridge is gemiddeld zo’n €80,58 excl. de btw (dus €97,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T606600 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €48,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een Epson T6066 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T606600 alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Epson T6066 C13T606600 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met roze inkt in het reservoir. Als laatste mag je alles met elkaar verbinden. Achteraf bekijk je of de bijgevulde Epson inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie