bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6112 C13T611200 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T6112 C13T611200 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de populairste printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het product Epson T6112 met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Epson. Veel inktaanbieders als bijv. Printabout.nl & Inkt.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk vanafprijs€33,75
FabrikantEpson
ArtikelEpson T6112
SeriecodeC13T611200
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343865600

Goedkoopste Epson T6112 C13T611200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T611200 cartridge is 110 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink & Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inktshop.nl en Handyman.nl.
 • Originele C13T611200 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €67,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste inktwebshops waar je eenvoudig C13T611200 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T6112 C13T611200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €74,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €67,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6112 originele inkt€67,50
Epson T6112 multipack (merkcartridge)€135,00
Epson T6112 huismerk inkt * €33,75
Epson T6112 huismerk duopack * €67,50
Prijsoverzicht van de C13T611200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Meteen Epson T6112 C13T611200 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en leveren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t6112-c13t611200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T611200 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T6112 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €67,50).

Epson T6112 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T611200 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T6112 C13T611200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel tref je alledaagse cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het lipje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende inktproblemen aangaande Epson T6112 C13T611200 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T6112 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T6112 C13T611200 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €55,79 excl. de btw (dat betekent €67,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T611200 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €33,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het plasticje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Epson T6112 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C13T611200 alternatief kopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T6112 C13T611200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer in elkaar zetten. Achteraf check je of de gekloonde Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie