bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6148 C13T614800 mat zwart / matt black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T6148 C13T614800 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de populairste verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Epson T6148 met de kleur mat zwart (matt black) is te gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Epson. Flink wat inktshops als bijvoorbeeld Printabout.nl en Inktweb.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€98,50
Huismerk prijs€49,25
LeverancierEpson
ModelEpson T6148
ProductnummerC13T614800
Kleurmat zwart
Volume (ml)220 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0010343866010

Goedkoopste Epson T6148 C13T614800 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T614800 cartridge is 220 milliliter. De printomvang is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als coolblue.nl & Printabout.nl.
 • Originele C13T614800 inktcartridges haal je in huis vanaf €98,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de beste webshops waar je probleemloos en snel C13T614800 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T6148 C13T614800 mat zwart / matt black vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €108,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €98,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €49,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6148 originele inkt€98,50
Epson T6148 multipack (merkcartridge)€197,00
Epson T6148 huismerk inkt * €49,25
Epson T6148 huismerk duopack * €98,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T614800 cartridge (matt black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Snel Epson T6148 C13T614800 inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t6148-c13t614800-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T614800 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6148 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €98,50).

Epson T6148 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het C13T614800 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T6148 C13T614800 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van Epson verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene printproblemen met de Epson T6148 C13T614800 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson T6148 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6148 C13T614800 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is doorgaans +/- €81,40 excl. de btw (€98,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €197,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T614800 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €49,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een Epson T6148 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T614800 alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dit kan je normaliter simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Epson T6148 C13T614800 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de bijgevulde Epson inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie