bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6535 C13T653500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T6535 C13T653500 inktcartridge? Op deze website vind je de meest bekende winkels voor verrassend goedkope cartridges. De Epson T6535 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de “echte” cartridges van Epson. Flink wat inktwebshops als Vikingdirect.nl en replacedirect verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€87,50
Huismerk verkoopprijs€43,75
FabrikantEpson
ModelEpson T6535
ArtikelnummerC13T653500
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)200 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN8715946470627

Goedkoopste Epson T6535 C13T653500 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T653500 cartridge is 200 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of inktknaller.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij webshops als Sneltoner.nl en inktknaller.nl.
 • Originele C13T653500 inktcartridges koop je vanaf €87,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via onze website vind je de meest bekende inktaanbieders waar je zonder gedoe C13T653500 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T6535 C13T653500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €96,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €87,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €43,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6535 originele inkt€87,50
Epson T6535 multipack (merkcartridge)€175,00
Epson T6535 huismerk inkt * €43,75
Epson T6535 huismerk duopack * €87,50
Geschatte prijzen van de C13T653500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Meteen Epson T6535 C13T653500 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t6535-c13t653500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T653500 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T6535 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €87,50).

Epson T6535 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T653500 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T6535 C13T653500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) licht cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan algemene cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het stukje tape hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte issues met betrekking tot Epson T6535 C13T653500 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T6535 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T6535 C13T653500 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €72,31 excl. de btw (dus €87,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €175,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T653500 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €43,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Epson T6535 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T653500 alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is goedkoper en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Epson T6535 C13T653500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de bijgevulde Epson inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie