bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0485 C13T04854010 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T0485 C13T04854010 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je erkende shops voor extra goedkope cartridges. Het patroon Epson T0485 met kleurcode licht cyaan (licht blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Epson. Heel wat webshops als Inktdiscount.nl en Sneltoner.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€17,50
Huismerk prijzen€8,75
MerkEpson
TypeEpson T0485
SerienummerC13T04854010
Kleurlicht cyaan
Volume (ml)13 milliliter
Capaciteit430 prints
EAN8715946356105

Goedkoopste Epson T0485 C13T04854010 inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de C13T04854010 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is 430 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via bedrijven als Inkclub & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T04854010 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar de beste webshops waar je probleemloos en snel C13T04854010 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T0485 C13T04854010 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €19,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €17,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €8,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T0485 originele inkt€17,50
Epson T0485 multipack (merkcartridge)€35,00
Epson T0485 huismerk inkt * €8,75
Epson T0485 huismerk duopack * €17,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T04854010 cartridge (licht blauw) in oktober 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gelijk Epson T0485 C13T04854010 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, een grote voorraad en verkopen normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t0485-c13t04854010-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T04854010 inkt van Epson bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T0485 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €17,50).

Epson T0485 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T04854010 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T0485 C13T04854010 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues aangaande Epson T0485 C13T04854010 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Epson T0485 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T0485 C13T04854010 met kleurcode licht cyaan (licht blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €14,46 excl. btw (dat maakt €17,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €35,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C13T04854010 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het plasticje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Epson T0485 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T04854010 alternatief nemen is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is interessanter en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Epson T0485 C13T04854010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de budget Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie