bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8045 C13T804500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T8045 C13T804500 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je goede printwinkels voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T8045 met kleur licht cyaan (licht blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Epson. Meerdere leveranciers zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inkt.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€237,50
Huismerk tarief€118,75
LeverancierEpson
SoortEpson T8045
ArtikelnummerC13T804500
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0010343917514

Goedkoopste Epson T8045 C13T804500 inkt bestellen december 2022

Het volume (ml) van de C13T804500 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals Inktshop.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T804500 inktcartridges koop je online vanaf €237,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander draft mode) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar erkende verkopers waar je goedkope C13T804500 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T8045 C13T804500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €261,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €237,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €118,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T8045 originele inkt€237,50
Epson T8045 multipack (merkcartridge)€475,00
Epson T8045 huismerk inkt * €118,75
Epson T8045 huismerk duopack * €237,50
Geschatte prijzen van de C13T804500 cartridge (licht blauw) in december 2022. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Gemakkelijk Epson T8045 C13T804500 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t8045-c13t804500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T804500 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T8045 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €237,50).

Epson T8045 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het C13T804500 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Epson T8045 C13T804500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de licht cyaan inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bekijk je gangbare inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse printproblemen met de Epson T8045 C13T804500 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T8045 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T8045 C13T804500 met kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €196,28 excl. btw (wat neerkomt op €237,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je ongeveer €475,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C13T804500 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €118,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het kapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Epson T8045 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T804500 alternatief gebruiken is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Epson T8045 C13T804500 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie