bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6065 C13T606500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T6065 C13T606500 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je erkende webshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Epson T6065 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Epson. Verschillende leveranciers als inktknaller.nl & Easy-ink hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€97,50
Huismerk tarief€48,75
FabrikantEpson
ProductEpson T6065
ProductcodeC13T606500
Kleurenlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0010343864757

Goedkoopste Epson T6065 C13T606500 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T606500 cartridge is 220 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Office Centre zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals bol.com en Office Centre.
 • Originele C13T606500 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €97,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar betrouwbare aanbieders waar je snel en simpel C13T606500 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T6065 C13T606500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €97,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €48,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T6065 originele inkt€97,50
Epson T6065 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6065 huismerk inkt * €48,75
Epson T6065 huismerk duopack * €97,50
Prijslijst van de C13T606500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T6065 C13T606500 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Fonq, Amazon, Blokker, Wehkamp, Ebay, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6065-c13t606500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T606500 inkt van Epson kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6065 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutcodes. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €97,50).

Epson T6065 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C13T606500 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T6065 C13T606500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder staan veel voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het lipje weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene problemen met de Epson T6065 C13T606500 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T6065 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T6065 C13T606500 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €80,58 excl. btw (dat maakt €97,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer C13T606500 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Epson T6065 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T606500 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Deze kan je vaak zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Epson T6065 C13T606500 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product opnieuw assembleren. Nadien achterhaal je of de bijgevulde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie