bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8505 C13T850500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T8505 C13T850500 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. Het product Epson T8505 met de kleur licht cyaan (licht blauw) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Epson. Steeds meer inktwebshops als o.a. Staples & 123inkt hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€46,00
Huismerk tarief€23,00
FabrikantEpson
TypeEpson T8505
ArtikelnummerC13T850500
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0010343914902

Goedkoopste Epson T8505 C13T850500 inkt bestellen december 2022

Het volume (ml) van de C13T850500 cartridge is 80 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt & Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via winkels zoals bol.com & Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T850500 inktcartridges haal je in huis vanaf €46,00.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je bekende leveranciers waar je moeiteloos C13T850500 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T8505 C13T850500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €50,60. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €46,00. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €23,00. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T8505 originele inkt€46,00
Epson T8505 multipack (merkcartridge)€92,00
Epson T8505 huismerk inkt * €23,00
Epson T8505 huismerk duopack * €46,00
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T850500 cartridge (licht blauw) in december 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T8505 C13T850500 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t8505-c13t850500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T850500 inkt van Epson kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T8505 originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €46,00).

Epson T8505 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het C13T850500 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T8505 C13T850500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. Epson T8505 C13T850500 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T8505 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T8505 C13T850500 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is standaard zo’n €38,02 excl. btw (wat neerkomt op €46,00 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €92,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C13T850500 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €23,00) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Epson T8505 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C13T850500 alternatief inkopen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Hoe werkt de Epson T8505 C13T850500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor bestel je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de budget Epson inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie