bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8245 C13T824500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T8245 C13T824500 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je erkende printwinkels voor extra voordelige cartridges. Artikel Epson T8245 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan echte merkartikelen van Epson. Flink wat printwinkels zoals Handyman.nl & bol.com leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€127,50
Huismerk vanafprijs€63,75
FabrikantEpson
ArtikelEpson T8245
ArtikelnummerC13T824500
Kleurenlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0010343917637

Goedkoopste Epson T8245 C13T824500 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T824500 cartridge is 350 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij aanbieders zoals Inktwereld.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele C13T824500 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €127,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals draft mode) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire inktaanbieders waar je eenvoudig C13T824500 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T8245 C13T824500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €140,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €127,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €63,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T8245 originele inkt€127,50
Epson T8245 multipack (merkcartridge)€255,00
Epson T8245 huismerk inkt * €63,75
Epson T8245 huismerk duopack * €127,50
Geschatte prijzen van de C13T824500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T8245 C13T824500 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij winkeliers. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Handyman, Action, Hema, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t8245-c13t824500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T824500 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T8245 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €127,50).

Epson T8245 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het C13T824500 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T8245 C13T824500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze licht cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bekijk je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante inktproblemen in relatie tot Epson T8245 C13T824500 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T8245 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T8245 C13T824500 met kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is standaard zo’n €105,37 excl. de btw (wat neerkomt op €127,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €255,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C13T824500 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €63,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Epson T8245 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C13T824500 alternatief bestellen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De kostprijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Kan ik de Epson T8245 C13T824500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte achterhaal je of de gekloonde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie