bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9072 C13T907240 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T9072 C13T907240 inktcartridge? Op deze pagina tref je de populairste printshops voor spotgoedkope cartridges. Het product Epson T9072 met kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Heel wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€87,50
Huismerk prijs€43,75
FabrikantEpson
ModelEpson T9072
ArtikelnummerC13T907240
Kleurcyaan
Inhoud (ml)69 milliliter
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-nummer8715946548791

Goedkoopste Epson T9072 C13T907240 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T907240 cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl of inktknaller.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers zoals replacedirect & Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T907240 inktcartridges kosten je ongeveer €87,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld conceptmodus) & probeer lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede inktaanbieders waar je moeiteloos C13T907240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T9072 C13T907240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €96,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €87,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €43,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T9072 originele inkt€87,50
Epson T9072 multipack (merkcartridge)€175,00
Epson T9072 huismerk inkt * €43,75
Epson T9072 huismerk duopack * €87,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T907240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Vandaag nog Epson T9072 C13T907240 inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Kooptip: kies voor een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t9072-c13t907240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T907240 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T9072 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €87,50).

Epson T9072 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het C13T907240 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T9072 C13T907240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het lipje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende inktproblemen met de Epson T9072 C13T907240 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Epson T9072 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T9072 C13T907240 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €72,31 excl. de btw (dus €87,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €175,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C13T907240 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €43,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Epson T9072 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T907240 alternatief kiezen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de Epson T9072 C13T907240 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Als check check je of de gekloonde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie