bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9082 C13T908240 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T9082 C13T908240 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de meest bekende verkopers voor goedkope cartridges. Het patroon Epson T9082 met kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Veel shops zoals Paradigit & Easy-ink faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€54,50
Huismerk tarief€27,25
LeverancierEpson
ProductEpson T9082
ArtikelcodeC13T908240
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)39 milliliter
Capaciteit4.000 prints
EAN-code8715946548753

Goedkoopste Epson T9082 C13T908240 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T908240 cartridge is 39 milliliter. Het printvermogen is 4.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de basis voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via webshops als 123inkt en Inktbaas.nl.
 • Originele C13T908240 inktcartridges kosten je ongeveer €54,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire aanbieders waar je eenvoudig C13T908240 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T9082 C13T908240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €54,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Reken op een bedrag van €27,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T9082 originele inkt€54,50
Epson T9082 multipack (merkcartridge)€109,00
Epson T9082 huismerk inkt * €27,25
Epson T9082 huismerk duopack * €54,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T908240 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Direkt Epson T9082 C13T908240 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t9082-c13t908240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T908240 inkt van Epson kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T9082 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €54,50).

Epson T9082 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C13T908240 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T9082 C13T908240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je gangbare issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende issues m.b.t. Epson T9082 C13T908240 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T9082 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T9082 C13T908240 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €45,04 excl. de btw (dat maakt €54,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €109,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T908240 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €27,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Epson T9082 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C13T908240 alternatief kiezen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Epson T9082 C13T908240 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Ter controle bekijk je of de vernieuwde Epson inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie