bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T7542 C13T754240 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T7542 C13T754240 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de populairste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Het product Epson T7542 met kleuromschrijving cyaan (blauw) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Veel verkopers als bijv. Vikingdirect.nl & 123inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€97,50
Huismerk vanafprijs€48,75
LeverancierEpson
ProductEpson T7542
SerienummerC13T754240
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)ml onbekend
Printcapaciteit7.000 prints
EAN-nummer8715946540252

Goedkoopste Epson T7542 C13T754240 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T754240 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 7.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals Easy-ink & Paradigit.
 • Originele C13T754240 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €97,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar bekende verkopers waar je voordelig en snel C13T754240 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T7542 C13T754240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €97,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €48,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T7542 originele inkt€97,50
Epson T7542 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T7542 huismerk inkt * €48,75
Epson T7542 huismerk duopack * €97,50
Tabel met prijzen voor de C13T754240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Meteen Epson T7542 C13T754240 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t7542-c13t754240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T754240 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T7542 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €97,50).

Epson T7542 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T754240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T7542 C13T754240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je de meest bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het plasticje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante afdrukproblemen in relatie tot Epson T7542 C13T754240 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Epson T7542 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T7542 C13T754240 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €80,58 excl. de btw (dat betekent €97,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C13T754240 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Epson T7542 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C13T754240 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is goedkoper en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik de Epson T7542 C13T754240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de vernieuwde Epson inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie