bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8782 C13T878240 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T8782 C13T878240 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je goede verkooppunten voor betaalbare cartridges. Het artikel Epson T8782 met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Velerlei webshops als bijv. Inkt-bestellen.nl en inktcartridge store bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€422,50
Huismerk tarief€211,25
MerkEpson
ArtikelEpson T8782
SerienummerC13T878240
Kleurcyaan
Inhoud (ml)425,7 milliliter
Intensiteit50.000 prints
EAN-nummer8715946542850

Goedkoopste Epson T8782 C13T878240 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T878240 cartridge is 425,7 milliliter. Het printvermogen is 50.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Paradigit zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als 123inkt of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T878240 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €422,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Courier & Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste webwinkels waar je moeiteloos C13T878240 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T8782 C13T878240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €464,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €422,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €211,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T8782 originele inkt€422,50
Epson T8782 multipack (merkcartridge)€845,00
Epson T8782 huismerk inkt * €211,25
Epson T8782 huismerk duopack * €422,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T878240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Vandaag nog Epson T8782 C13T878240 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t8782-c13t878240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T878240 inkt van Epson bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T8782 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €422,50).

Epson T8782 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het C13T878240 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T8782 C13T878240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante issues in relatie tot Epson T8782 C13T878240 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T8782 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T8782 C13T878240 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €349,17 excl. btw (wat neerkomt op €422,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €845,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C13T878240 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €211,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Epson T8782 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T878240 alternatief gebruiken is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Epson T8782 C13T878240 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het patroon met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de budget Epson inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie