bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9136 C13T913600 licht magenta / licht roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T9136 C13T913600 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende verkopers voor extra voordelige cartridges. Het artikel Epson T9136 met kleur licht magenta (licht roze / rood) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Epson. Meerdere printwinkels als bijv. inktknaller.nl of replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€78,50
Huismerk tarieven€39,25
MerkEpson
TypeEpson T9136
ArtikelnummerC13T913600
Kleur omschrijvinglicht magenta
Inhoud (ml)200 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer8715946629339

Goedkoopste Epson T9136 C13T913600 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T913600 cartridge is 200 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop en printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via webshops als inktcartridge store en Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T913600 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €78,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar erkende verkooppunten waar je probleemloos en snel C13T913600 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T9136 C13T913600 licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €86,35. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €78,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €39,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T9136 originele inkt€78,50
Epson T9136 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T9136 huismerk inkt * €39,25
Epson T9136 huismerk duopack * €78,50
Geschatte prijzen van de C13T913600 cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Meteen Epson T9136 C13T913600 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de retail. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verkopen normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Handyman, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t9136-c13t913600-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T913600 inkt van Epson bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T9136 originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €78,50).

Epson T9136 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het C13T913600 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T9136 C13T913600 licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de licht magenta inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder zie je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het dopje / plastic verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare inktproblemen bij de Epson T9136 C13T913600 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T9136 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T9136 C13T913600 met de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is gewoonlijk €64,88 excl. btw (dus €78,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €157,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T913600 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €39,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Epson T9136 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T913600 alternatief bestellen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T9136 C13T913600 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle controleer je of de bijgevulde Epson inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie