bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9661 C13T966140 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T9661 C13T966140 inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de beste printshops voor betaalbare cartridges. Artikel Epson T9661 met de kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de originele patronen van Epson. Een groeiend aantal winkels als bijvoorbeeld Office Centre & inktcartridge store verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€272,50
Huismerk prijs€136,25
LeverancierEpson
ProductEpson T9661
ProductcodeC13T966140
Kleurcodezwart
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Intensiteitonbekend
EAN-code8715946654454

Goedkoopste Epson T9661 C13T966140 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T966140 cartridge is ml onbekend. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink & Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als Inkclub & Handyman.nl.
 • Originele C13T966140 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €272,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de populairste inktwebshops waar je probleemloos en snel C13T966140 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T9661 C13T966140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €299,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €272,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €136,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T9661 originele inkt€272,50
Epson T9661 multipack (merkcartridge)€545,00
Epson T9661 huismerk inkt * €136,25
Epson T9661 huismerk duopack * €272,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T966140 cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T9661 C13T966140 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, een grote voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t9661-c13t966140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T966140 inkt van Epson bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T9661 originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €272,50).

Epson T9661 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T966140 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T9661 C13T966140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Epson verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel vind je alledaagse printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare inktproblemen aangaande Epson T9661 C13T966140 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Epson T9661 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T9661 C13T966140 met kleurcode zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €225,21 excl. btw (wat neerkomt op €272,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €545,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C13T966140 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €136,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het lipje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Epson T9661 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T966140 alternatief selecteren is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De prijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Epson T9661 C13T966140 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de budget Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie