bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 935C

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet 935C bestellen en laten bezorgen aan huis? Op deze website check je de meest geschikte winkels en forse kortingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Zodoende ontdek je eenvoudig goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en natuurlijk de basis zwarte inkt die geldig zijn voor de deskjet 935c in februari 2023. Verder doorzoek je via onze experts tips om goedkoper te printen, specificaties met betrekking tot namaak inkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges koop je al vanaf €20,00.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de deskjet 935c: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
 • Maak een keuze uit een huismerk of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is goedkoper en bevat een grotere inhoud inkt. Dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Een veel besteld artikel is de HP 45 XL + HP 78 XL multipack.
 • Tip van de specialist: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Inhoudsopgave: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 935C | 6 tips om te besparen op de printkosten | Wat is geschikte inkt voor de deskjet 935c? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt bekijken | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerknaamHP
Seriedeskjet
Model935c
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL + HP 78 XL multipack
Verkoopprijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet 935C printerinkt kopen (februari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een afdruk in zwart wit kost zo’n tussen de 1 en 6 eurocent en een print met kleur al snel €0,10 – €0,12 voor een afdruk. Door het kopen van de goedkoopste HP DeskJet 935C cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. De lokale computerwinkel bezoeken om inkt in te kopen is doorgaans een duur grapje. Er is veel geld te besparen wanneer je jouw inkt online koopt. Dit blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit speelt met name bij HP originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht staan de meest populaire webwinkelswaar je op een gebruiksvriendelijke manier snel de juiste inkt kan bestellen. Per verkoper zie je of ze namaak inkt of juist merk-inkt aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Besparen op de kosten van een deskjet 935c? In de box hieronder check je belangrijke handigheidjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor namaak inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en je bespaart op deze manier al gauw 65%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Bij het printen kan je kiezen voor opties als snelle modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de printer van het net als deze een tijdje stil staat. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een deskjet 935c?

Geeft de printer een bericht dat de inkt vervangen moet worden? Let op: Deze meldingen zijn een schatting. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en verwissel deze direct op het moment dat de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP DeskJet 935C is een zogenoemde inkjetprinter. Dit type maakt gebruik van cartridges. Kijk allereerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Ook bekijk je welke inkt geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. De snelste weg is te zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. In dit geval de 935c uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Lees de handleiding door; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij diverse shops zoals Officesavers en Goedkoopprinten.nl vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn voordeliger en er zit vaak meer inkt in. Meer gegevens hierover lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 935C CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Briljantblauw of RAL 5015.
HP DeskJet 935C MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Oriëntrood of RAL 3017.
HP DeskJet 935C YellowGeelGele inkt voor Saffraangeel en RAL 1035.
HP DeskJet 935C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet 935c.

Werkende cartridges die passen in de deskjet 935c.
Onze expert heeft de volgende geselecteerd die compatibel zijn met deze printer.

 1. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 2. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 935C cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Begin dan met het stappenplan om de cartridge te plaatsen. Hieronder vind je een kort informatieblok met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges deskjet 935c vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De printer of PC geeft aan welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Oude cartridge uit het aparaat halen

  Open het middengedeelte van de printer en verwijder het lege patroon. Gooi het nooit zomaar weg. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder de tape zoals dit wordt aangegeven op het doosje.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig aan en sluit de klep weer af.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Zodra het allemaal gelukt is zal de storingscode verdwijnen. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP DeskJet 935C

Beste HP DeskJet 935C huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet 935c? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, heeft 25% meer ml inhoud en doet het net zo goed als originele merkinkt.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn in principe gerecyclede originele patronen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit wordt gedaan door erkende specialisten en zijn fors goedkoper. Klooninkt is tot het maximale niveau vol, terwijl dat bij officiële merkproducten vaak niet gebeurt. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van officiële inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het gebruiken van een huismerk cartridge
Af en toe heb je te maken met een foutmelding bij het gebruik van imitatie inkt. Dat komt omdat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges installeert. Zo’n foutcode is vaak gewoon te negeren. Kun je het niet wegklikken? In dat geval vind je op deze pagina diverse snelle tips.

 1. Kijk of je de goede namaak cartridge hebt gesteld. Bekijk het modelnummer op de verpakking en check of deze klopt met de originele inkt.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Check of de inktcartridge goed is geplaatst.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je soms eerst een testprintje doen met de merkinkt. Als dat is gelukt is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Pleeg onderhoud aan de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Sommige printers printen geen zwart-wit in de situatie waar 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Dat is zeer frustrerend. In veel gevallen is dit op te lossen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor puur zwart-wit printing. Is dit geen optie? Plak ondoorzichtige tape op de volumelezer van de lege HP DeskJet 935C cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet 935c?
Het gros van de multifunctionals hebben een intern reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Door deze werking zul je altijd een goede afdruk krijgen. Soms de HP cartridges er even in en uit halen is ook aan te raden. Het systeem geeft zelf aan wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de slaapstand worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 935C opnieuw vullen?
Er zijn speciale navulbare artikelen verkrijgbaar. Dit zijn cartridges of toners die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Tevens kan je dit ook laten doen bij winkels die hier faciliteiten voor hebben. Deze ondernemingen bieden laag geprijsde namaak producten en geen originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de deskjet 935c?
Een printer installeren en instellen is niet heel complex meer. Normaal gesproken detecteert jouw Mac of windows PC de aangesloten printer vanzelf al. Het snelst gaat dit met behulp van de bijbehorende printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren op de download- en supportpagina van HP. De erkende printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet 935c staan voor je klaar op de website van HP. In het supportcenter download je tevens bijkomende specificaties zoals instructies, tips m.b.t. het onderhoud en hulp bij technische problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet 935c?
Een printerstoring is ergerlijk en komt altijd op een verkeerd moment. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Dergelijke foutmeldingen kun je achterhalen op het informatieportaal van de verkoper. Bekende HP DeskJet 935C storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, reiniging, geen inkt, vastgelopen papier, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, wil niet printen, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De actuele HP printers en scanners verschaffen Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Groot voordeel is dat je overal in huis kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet 935c WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Op dezelfde manier kan je ook printen en scannen vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Hoe handig is een printer abonnement?
Er zijn tegenwoordig meer en meer leveranciers waar je een inkt-abonnement kunt nemen. De fabrikant stuurt je maandelijks, halfjaarlijks of op het moment dat het inktniveau laag is een gevulde goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken beschik je altijd over voldoende inkt en kun jij ervan op aan dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van voordelig (50 prints per maand) tot duur (honderden prints per maand).

Plaats een reactie