bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 551C XL 6444B001 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon CLI 551C XL 6444B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je geschikte inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het product Canon CLI 551C XL bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Canon. Een groeiend aantal verkooppunten zoals bijvoorbeeld Printabout.nl en coolblue.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€14,75
Huismerk tarieven€7,38
FabrikantCanon
ProductCanon CLI 551C XL
Serienummer6444B001
Kleurcyaan
Volume (ml)11 milliliter
Printcapaciteit700 prints
EAN-nummer4960999904931

Goedkoopste Canon CLI 551C XL 6444B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6444B001 cartridge is 11 milliliter. De capaciteit is 700 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Officesavers en Staples zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via verkooppunten als Go4inkt of Alleeninkt.nl.
 • Originele 6444B001 inktcartridges kosten je ongeveer €14,75.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar geschikte shops waar je probleemloos en snel 6444B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 551C XL 6444B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €16,23. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €14,75. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €7,38. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CLI 551C XL originele inkt€14,75
Canon CLI 551C XL multipack (merkcartridge)€29,50
Canon CLI 551C XL huismerk inkt * €7,38
Canon CLI 551C XL huismerk duopack * €14,75
Prijsoverzicht van de 6444B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon CLI 551C XL 6444B001 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-cli-551c-xl-6444b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6444B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon CLI 551C XL originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €14,75).

Canon CLI 551C XL huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 6444B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 551C XL 6444B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de cyaan inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel vind je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het lipje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues bij de Canon CLI 551C XL 6444B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon CLI 551C XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CLI 551C XL 6444B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €12,19 excl. btw (€14,75 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €29,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 6444B001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €7,38) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een Canon CLI 551C XL huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6444B001 alternatief proberen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De winkelprijs is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Deze kan je normaliter simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon CLI 551C XL 6444B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product in elkaar zetten. Als afronding check je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie