bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72C 6404B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 72C 6404B001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de meest populaire webshops voor voordelige cartridges. Deze Canon PGI 72C met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en replacedirect verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,75
Huismerk tarief€5,38
FabrikantCanon
ArtikelCanon PGI 72C
Productcode6404B001
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)14 milliliter
Intensiteit525 prints
EAN-nummer4960999902104

Goedkoopste Canon PGI 72C 6404B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6404B001 cartridge is 14 milliliter. Het printvermogen is 525 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers en Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij winkels als Easy-ink of Handyman.nl.
 • Originele 6404B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. printen in concept) of overweeg een lettertype als Courier of Garamond.
 • Via deze site vergelijk je geschikte verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 6404B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 72C 6404B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €11,83. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €10,75. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €5,38. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 72C originele inkt€10,75
Canon PGI 72C multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72C huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72C huismerk duopack * €10,75
Geschatte prijzen van de 6404B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PGI 72C 6404B001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, een grote voorraad en leveren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
canon-pgi-72c-6404b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6404B001 inkt van Canon bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 72C originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €10,75).

Canon PGI 72C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het 6404B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 72C 6404B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het stukje tape verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare inktproblemen met de Canon PGI 72C 6404B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 72C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 72C 6404B001 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €8,88 excl. btw (dat is €10,75 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €21,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 6404B001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,38) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PGI 72C huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6404B001 alternatief kiezen is meestal lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik de Canon PGI 72C 6404B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie