bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 870CSI

Inkt voor de HP DeskJet 870CSI bestellen en laten thuisbezorgen? Middels onze vergelijker check je de meest geschikte leveranciers en aantrekkelijke acties voor printerinkt voor alle printers. Zodoende ontdek je eenvoudig goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en vanzelfsprekend zwarte inkt die compatibel zijn met de deskjet 870csi in februari 2024. Evenzeer ontdek je op inktaanbieding.nl handige printer tips, info m.b.t. voordelen + nadelen van huismerk & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €16,00.
 • Je hebt diverse kleuren voor de deskjet 870csi: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Er kan worden gekozen voor voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is stukken goedkoper en wordt bovendien geheel gevuld. Je bespaart al gauw 50%.
 • Een prima artikel is de HP 45 XL zwart.
 • Tip van de expert: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet 870CSI | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt is geschikt voor de deskjet 870csi? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamHP
Seriedeskjet
Modelnummer870csi
Categorie printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 45 XL zwart
Verkoopprijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet 870CSI printerinkt kopen (februari 2024)

Printen kan veel geld kosten. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost al snel enkele centen en een afdruk met kleur om en nabij de €0,08 – €0,11 voor een a4. Middels de goedkoopste HP DeskJet 870CSI cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om inkt in te kopen is bijna altijd erg duur. Het is qua prijs gunstiger als je bij een webwinkel koopt. Dit komt naar voren uit de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het overzicht hieronder staan populaire webshopswaar je zonder gedoe binnen enkele minuten inkt kunt bestellen. Per winkel check je of ze klooninkt en/of originele inkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Zonder veel kosten printen met een deskjet 870csi? In onderstaande opsomming bieden we een aantal handige adviezen zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De kwaliteit hiervan is erg goed en zo bespaar jij tot maar liefst 65%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals lage- of gemiddelde kwaliteit. Dit zorgt voor een wat lichtere print, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Overweeg een lettertype als Courier of Calibri.
 • Print dubbelzijdig. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de printer van het stroomnet als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de deskjet 870csi?

Zie je een seintje dat dat het inktniveau laag is? Let op: Deze popups worden doorgaans te vroeg afgegeven. Het is geen probleem om dit even af te wachten. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vernieuw deze als de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet 870CSI is een zogeheten inkjetprinter. Hij is uitgerust met cartridges. Bekijk altijd welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Vervolgens bekijk je welk typenummer geschikt is. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Zoek naar het cartridgenummer of fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek op het printertype. In dit geval de 870csi uit de serie deskjet van HP.
 3. Lees de handleiding door; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij de meeste aanbieders zoals Inkt.nl en Mediamarkt.nl vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en ook volledig gevuld. Meer informatie check je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 870CSI CyaanBlauwBlauwe inkt voor Lichtblauw of RAL 5017.
HP DeskJet 870CSI MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Heidepaars of RAL 3028.
HP DeskJet 870CSI YellowGeelGele inkt voor kleuren als Goudgeel en RAL 1002.
HP DeskJet 870CSI Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de deskjet 870csi.

Toepasbare cartridges die passen in de deskjet 870csi.
Wij hebben deze achterhaald die toe te passen zijn op je printer.

 1. HP 45 XL zwart


Voordelige HP DeskJet 870CSI cartridge vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan is het tijd om de cartridge te verwisselen. Hieronder vind je een opsomming waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet 870csi vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  De printer of PC vertelt je welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de printerkap en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Deze gooi je niet in de grijze container. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder het ontluchtingslabel zoals je kunt zien in de handleiding.

 4. Nieuwe inktcartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de houder. Zorg dat deze goed bevestigd zit en sluit de klep.

 5. Laatste controle fase

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Wanneer je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt verdwijnt de foutcode. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet 870CSI

Beste HP DeskJet 870CSI huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw deskjet 870csi? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft een groter inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als originele producten.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt gedaan door gecertificeerde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Imitatie inkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen vaak niet gebeurt. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met officiële inkt. 

Oplossingen op problemen met het plaatsen van huismerk cartridge
In enkele gevallen komt er een bericht met een foutmelding bij het gebruik van imitatie inkt. Dat komt omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges toepast. Een dergelijke storing kan je negeren en wegklikken. Loop je alsnog tegen problemen aan? In dat geval vind je onderstaand nog wat adviezen.

 1. Bekijk of je de geschikte navulbare cartridge hebt. Vind uit welk modelnummer het is en check of deze strookt met de originele inkt.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Controleer of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je wel eens eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Pas daarna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
 5. Loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt losgemaakt.
 6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen en problemen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, wat kan ik doen?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen in de situatie waar de blauwe, roze of gele inkt op is. Behoorlijk irritant. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Begin met het instellen van de printer op puur zwart-wit printing. Heeft je printer die keuze niet? Plak ondoorzichtige tape op het plastic venstertje van de lege HP DeskJet 870CSI cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de deskjet 870csi?
De meeste modellen hebben de ingebouwd reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Met behulp van dit programma komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Maandelijks de HP cartridges even nakijken en schoonmaken draagt ook bij aan een langere levensduur. Je printer laat een popup zien wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook in de standby-modus zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 870CSI hervullen?
Op de markt zijn navulbare artikelen in de handel. We hebben het hier over zogenaamde hervulbare patronen die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. Doorgaans wordt dit ook gedaan door computerwinkels die hier ervaring mee hebben. Deze bedrijven bieden goedkope huismerken of dure originele HP cartridge-inkt.

Hoe werkt het updaten van software en drivers voor de deskjet 870csi?
Jouw all-in-one printer voorzien van nieuwe software kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaal gesproken herkent een Mac of windows PC de printer binnen een minuut. Vergeet echter niet de bijbehorende printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de bijgeleverde CD van HP. De erkende printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet 870csi staan voor je klaar op de website van HP. Hier vind je daarnaast handige assistentie zoals instructies, reinigingstips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet 870csi?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze error-codes zijn op te zoeken via de service en ondersteuning pagina van de leverancier. Irritante HP DeskJet 870CSI storingen zijn; printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen wifi, geen inkt, wil niet scannen, wil niet printen, cartridgeprobleem, langzaam, slecht leesbare tekst.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwere HP printers en scanners bieden je draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Dat wil zeggen dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet 870csi WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Daarnaast kunnen er ook prints gemaakt worden met smartphone apps of tablet (iPad).

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Vandaag de dag zien we een aantal merken waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Je ontvangt dan om de 30 dagen, om de zoveel maanden of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Met die service heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en kun jij ervan op aan dat de printer het doet. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van eenvoudig (25 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (honderden prints per maand).

Plaats een reactie