bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C4384

Probleemloos inkt voor de HP Photosmart C4384 bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker ontdek je de meest geschikte shops en kortingsacties voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Hierdoor bekijk je gemakkelijk goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en uiteraard ook zwarte inkt die bedoeld zijn voor de photosmart c4384 in februari 2023. Tevens vind je via onze experts handige printer tips, info aangaande klooninkt en bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €19,25.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart c4384: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Maak een keuze uit een huismerk of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is aanzienlijk voordeliger en bevat een grotere inhoud inkt. Je bespaart al gauw 60%.
 • Een vaak gebruikt item is de HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel.
 • Aanrader: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Onderwerpen: Overzicht goedkoopste inkt voor HP Photosmart C4384 | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik hebben voor de photosmart c4384? | Uitleg inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | FAQ (veelgestelde vragen)

MerknaamHP
Seriephotosmart
Modelnummerc4384
Soort printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
Geschatte prijs €€€

Goedkoopste HP Photosmart C4384 printerinkt kopen (februari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een printje in zwart wit kost je om en nabij de €0,06 en een afdruk met kleur doorgaans €0,10 of nog meer per a4. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP Photosmart C4384 cartridges kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor je inkt-aankoop is bijna altijd aan de prijs. Het is vaak extra voordelig als je bij een webwinkel koopt. Dat toont de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit zien we het sterkst bij HP originele merktoners en merkcartridges. In het volgende schema bekijk je de grote aanbiederswaar je op een gebruiksvriendelijke manier binnen enkele minuten inktpatronen kunt bestellen. Per aanbieder zie je of ze huismerk inkt of juist merk-inkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Voordelig printen met de photosmart c4384? In het lijstje hierna tref je de beste tricks zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor klooninkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en bespaart al snel 50%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kleureninkt is relatief duur.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snel printen. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Courier en Calibri.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de printer van het stroomnet als er geen afdruktaken zijn. Anders kan het zijn dat deze steeds gaat reinigen.

Welke inkt past in de photosmart c4384?

Krijg je een bericht dat dat de voorraad inkt te laag is? Goed om te weten: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn niet altijd nauwkeurig. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en plaats de nieuwe inkt pas als de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP Photosmart C4384 is een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Onderzoek als eerste welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Ook vergelijk je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Zoek naar het cartridgenummer of de fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Zoals c4384 uit de serie photosmart van HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij verschillende aanbieders zoals printershop en Printabout.nl worden ook huismerken aangeboden. Deze zijn voordeliger en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover vind je verderop.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C4384 CyaanBlauwBlauwe inkt voor Turkooisblauw en RAL 5010.
HP Photosmart C4384 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Koraalrood of RAL 4002.
HP Photosmart C4384 YellowGeelGele inkt voor onder andere Zwavelgeel en RAL 1014.
HP Photosmart C4384 Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de photosmart c4384.

Geschikte cartridges passend in de photosmart c4384.
We hebben diverse gesignaleerd die passen in deze printer.

 1. HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
 2. HP 350XL inktcartridge Zwart
 3. HP 351XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart C4384 cartridge vervangen

Heb je de nieuwe inkt in huis? Dan kan je beginnen met de cartridge te vernieuwen. Onderstaand bieden wij een kort informatieblok zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg cartridges photosmart c4384 vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De printer of PC laat een popup zien welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de printerkast en verwijder het lege patroon. Deze gooi je niet in de grijze container. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Haal het plakkertje er af zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe inktcartridge installeren

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig aan en sluit de printer.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Wanneer je alle stappen uitgevoerd hebt wordt het actuele inktniveau getoond. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-HP Photosmart C4384

Beste HP Photosmart C4384 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw photosmart c4384? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft meer inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als originele inkt.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die opnieuw zijn gevuld en getest. Ze worden gefabriceerd door erkende specialisten en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Deze B-merk inkt is vaak volledig gevuld, terwijl je vaak ziet dat dit bij de A-merken niet het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De printkwaliteit komt overeen met originele inkt. 

Problemen bij het plaatsen van huismerk cartridge
Zo nu en dan heb je te maken met een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit heeft te maken met het feit dat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges koopt. Deze melding is vaak gewoon te negeren. Loop je alsnog tegen problemen aan? In dat geval vind je hierna diverse snelle tips.

 1. Kijk of je de juiste kloon cartridge hebt geplaatst.Schrijf het modelnummer op en kijk of deze overeenkomt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Start de printer opnieuw. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Kijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij nieuwere printers moet je wel eens eerst een keer printen met de originele inkt. Vervolgens is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen met antwoorden

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, wat te doen?
Diverse printers werken niet met zwart-wit zodra 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dat is zeer frustrerend. Er bestaan meerdere lifehacks. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor alleen zwart. Is dit geen optie? Plak ondoorzichtige tape op de inhoudsindicator van de lege HP Photosmart C4384 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de photosmart c4384?
Een aanzienlijk aantal all-in-one printers draaien automatisch een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Dankzij automatische printkopreiniging blijft de print kwaliteit goed. Zo nu en dan uw HP cartridges stofvrij maken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. Je apparaat laat een popup zien wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Kan ik de inkt voor de HP Photosmart C4384 navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen in voorraad. Dit zijn navulbare toners / cartridges die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Meestal kan je het hervullen ook uitbesteden aan computerwinkels die hier faciliteiten voor hebben. Deze ondernemingen faciliteren aantrekkelijke huismerkproducten of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de photosmart c4384?
Printers en scanners opstarten en installeren gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Doorgaans detecteert een Mac of windows computer je printer binnen enkele seconden. Randvoorwaarde is wel het installeren van de meegeleverde printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via de portalen van HP. De beste printer drivers die geschikt zijn voor de photosmart c4384 staan op de website van HP. In het supportcenter bekijk je ook uitgebreide hulp zoals handleiding, garantievoorwaarden, onderhoudstips en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de photosmart c4384?
Een printerstoring is ongewenst maar is soms makkelijk op te lossen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Zulke error-codes worden uitgelegd via de informatiefolders van de verkoper. Ongemakkelijke HP Photosmart C4384 storingen zijn; reiniging, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwere HP (multifunctionele) printers werken met draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dit houdt in dat je ook kunt afdrukken zonder kabel aan de PC of laptop. De photosmart c4384 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Ook kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
We onderscheiden steeds meer merken en aanbieders waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Ze sturen dan 4 wekelijks, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna op is een volle goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit zonder inkt en weet je zeker dat de printer het doet. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (50 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie