bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 2220 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Brother TN-2220 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende aanbieders voor voordelige toners. De Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Brother. Steeds meer winkels zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en Inktwereld.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€56,25
Huismerk prijs€28,13
FabrikantBrother
SoortBrother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeTN2220
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit2.600 prints
EAN-nummer4977766682862

Goedkoopste Brother TN-2220 inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de TN2220 toner is 2.600 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Brother toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels zoals Go4inkt of Inktbaas.nl.
 • Originele TN2220 inkt toners zijn te bestellen v.a. €56,25.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je betrouwbare verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig TN2220 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Brother toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €61,88. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €56,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €28,13. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€56,25
Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€112,50
Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €28,13
Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €56,25
Prijsoverzicht van de TN2220 tonercartridge (black) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Gemakkelijk Brother TN-2220 inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Hema, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
brother-tn-2220-zwart-black-toner

Originele zwarte TN2220 inkt van Brother bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Brother hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €56,25).

Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het TN2220 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother TN 2220 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je de meest voorkomende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante toner-problemen aangaande Brother TN-2220 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Brother TN-2220 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €46,49 excl. de btw (dat betekent €56,25 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €112,50. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer TN2220 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €28,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is het Brother TN-2220 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk TN2220 alternatief kopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Deze kan je vaak eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de Brother TN-2220 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit klusje kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding test je uit of de budget Brother inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie