bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 701 BK 9287A003AA zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Canon 701 BK inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende printwinkels voor voordelige toners. Het product Canon 701 BK toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. Alleeninkt.nl & replacedirect bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€52,50
Huismerk tarieven€26,25
MerkCanon
ModelCanon 701 BK toner zwart
Productnummer9287A003AA
Kleurzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon 701 BK inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 9287A003AA toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Inkt.nl & Staples.
 • Originele 9287A003AA inkt toners koop je vanaf €52,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander minimale kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar de meest populaire webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 9287A003AA toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon 701 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €57,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €52,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €26,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon 701 BK toner zwart originele inkt€52,50
Canon 701 BK toner zwart multipack (merk toners)€105,00
Canon 701 BK toner zwart huismerk inkt * €26,25
Canon 701 BK toner zwart huismerk duopack * €52,50
Tabel met prijzen voor de 9287A003AA tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon 701 BK inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Onze tip: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-701-bk-9287a003aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 9287A003AA inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon 701 BK toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €52,50).

Canon 701 BK toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 9287A003AA huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon 701 BK huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende inktproblemen in relatie tot Canon 701 BK inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Canon 701 BK toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon 701 BK met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €43,39 excl. de btw (dat betekent €52,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €105,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 9287A003AA betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €26,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon 701 BK toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 9287A003AA alternatief aanschaffen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de Canon 701 BK toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de gekloonde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie