bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon EP 32 1561A003AA zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon EP-32 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende inktshops voor spotgoedkope toners. Artikel Canon EP-32 toner zwart met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de merkproducten van Canon. Heel wat shops als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en 112supplies faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€105,50
Huismerk tarieven€52,75
MerkCanon
ArtikelCanon EP-32 toner zwart
Artikelnummer1561A003AA
Kleurzwart
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-code4960999830667

Goedkoopste Canon EP-32 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1561A003AA toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. Inktwereld.nl & Printabout.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij leveranciers als 112supplies en printerinktshop.nl.
 • Originele 1561A003AA inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €105,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsdraft mode) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website vergelijk je geschikte webshops waar je snel en simpel 1561A003AA toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon EP-32 toner zwart vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €116,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €105,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €52,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon EP-32 toner zwart originele inkt€105,50
Canon EP-32 toner zwart multipack (merk toners)€211,00
Canon EP-32 toner zwart huismerk inkt * €52,75
Canon EP-32 toner zwart huismerk duopack * €105,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1561A003AA tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon EP-32 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Deze winkels bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
canon-ep-32-1561a003aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 1561A003AA inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon EP-32 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €105,50).

Canon EP-32 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 1561A003AA huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon EP 32 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel staan bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende inktproblemen met betrekking tot Canon EP-32 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon EP-32 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon EP-32 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €87,19 excl. btw (dat betekent €105,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je zo’n €211,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 1561A003AA betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €52,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon EP-32 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 1561A003AA alternatief aanschaffen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon EP-32 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Als afronding test je uit of de gekloonde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie