bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 18 0386B002 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon C-EXV 18 inkt toner? Op deze website bieden wij de meest populaire printwinkels voor extra goedkope toners. De Canon C-EXV 18 toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Meerdere verkopers als o.a. Inktbaas.nl of replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€37,50
Huismerk verkoopprijs€18,75
LeverancierCanon
SoortCanon C-EXV 18 toner zwart
Productcode0386B002
Officiële kleurzwart
Effectiviteit8.400 prints
EAN4960999394312

Goedkoopste Canon C-EXV 18 inkt bestellen juni 2024

De capaciteit van de 0386B002 toner is 8.400 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktshop.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 0386B002 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €37,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je erkende shops waar je eenvoudig 0386B002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon C-EXV 18 toner zwart vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €41,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €37,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €18,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon C-EXV 18 toner zwart originele inkt€37,50
Canon C-EXV 18 toner zwart multipack (merk toners)€75,00
Canon C-EXV 18 toner zwart huismerk inkt * €18,75
Canon C-EXV 18 toner zwart huismerk duopack * €37,50
Overzicht met prijzen van de 0386B002 tonercartridge (black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon C-EXV 18 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-c-exv-18-0386b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 0386B002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon C-EXV 18 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €37,50).

Canon C-EXV 18 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 0386B002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon C EXV 18 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende printproblemen m.b.t. Canon C-EXV 18 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon C-EXV 18 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Canon C-EXV 18 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €30,99 excl. btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €75,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 0386B002 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €18,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon C-EXV 18 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 0386B002 alternatief selecteren is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de Canon C-EXV 18 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het patroon opnieuw vastklikken. Aansluitend test je uit of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie