bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 31 C 2796B002 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon C-EXV 31 C inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met goede printwinkels voor verrassend voordelige toners. Het product Canon C-EXV 31 C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Canon. Diverse winkels als o.a. Goedkoopprinten.nl & bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€159,50
Huismerk tarief€79,75
LeverancierCanon
SoortCanon C-EXV 31 C toner cyaan
Seriecode2796B002
Kleurencyaan
Effectiviteit52.000 prints
EAN-code4960999644592

Goedkoopste Canon C-EXV 31 C inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 2796B002 toner is 52.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inktwereld.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele 2796B002 inkt toners haal je in huis vanaf €159,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de betrouwbaarste verkooppunten waar je voordelig en snel 2796B002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon C-EXV 31 C toner cyaan vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €175,45. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €159,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €79,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon C-EXV 31 C toner cyaan originele inkt€159,50
Canon C-EXV 31 C toner cyaan multipack (merk toners)€319,00
Canon C-EXV 31 C toner cyaan huismerk inkt * €79,75
Canon C-EXV 31 C toner cyaan huismerk duopack * €159,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2796B002 tonercartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon C-EXV 31 C inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-c-exv-31-c-2796b002-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 2796B002 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon C-EXV 31 C toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €159,50).

Canon C-EXV 31 C toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 2796B002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon C EXV 31 C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende printproblemen met betrekking tot Canon C-EXV 31 C inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon C-EXV 31 C toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Canon C-EXV 31 C met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €131,82 excl. de btw (dus €159,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €319,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 2796B002 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €79,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en reinig de printkop.

Is een Canon C-EXV 31 C toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 2796B002 alternatief selecteren is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan merkinkt. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon C-EXV 31 C toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie