bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 45 BK 6942B002 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon C-EXV 45 BK inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de beste inktshops voor goedkope toners. Het product Canon C-EXV 45 BK toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Canon. Heel wat inktshops als bijvoorbeeld Paradigit en Sneltoner.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€98,50
Huismerk tarief€49,25
MerkCanon
ArtikelCanon C-EXV 45 BK toner zwart
Artikelcode6942B002
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen80.000 prints
EAN4960999918822

Goedkoopste Canon C-EXV 45 BK inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 6942B002 toner is 80.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals inktcartridge store & Alleeninkt.nl.
 • Originele 6942B002 inkt toners koop je vanaf €98,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via deze site vind je geschikte leveranciers waar je eenvoudig 6942B002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon C-EXV 45 BK toner zwart vergelijken
Canon toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €108,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €98,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €49,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon C-EXV 45 BK toner zwart originele inkt€98,50
Canon C-EXV 45 BK toner zwart multipack (merk toners)€197,00
Canon C-EXV 45 BK toner zwart huismerk inkt * €49,25
Canon C-EXV 45 BK toner zwart huismerk duopack * €98,50
Tabel met prijzen voor de 6942B002 tonercartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon C-EXV 45 BK inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren meestal een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-c-exv-45-bk-6942b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 6942B002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon C-EXV 45 BK toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €98,50).

Canon C-EXV 45 BK toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 6942B002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon C EXV 45 BK huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bekijk je algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare inktproblemen m.b.t. Canon C-EXV 45 BK inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon C-EXV 45 BK toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon C-EXV 45 BK met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €81,40 excl. de btw (dat is €98,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €197,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 6942B002 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €49,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon C-EXV 45 BK toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6942B002 alternatief bestellen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon C-EXV 45 BK toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie