bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLC 5000C 6602A002AA cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLC-5000C inkt toner? Op deze webpagina tref je geschikte leveranciers voor betaalbare toners. Deze Canon CLC-5000C toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Canon. Diverse printshops als Mediamarkt.nl & Inkclub bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€59,50
Huismerk tarief€29,75
LeverancierCanon
SoortCanon CLC-5000C toner cyaan
Productnummer6602A002AA
Kleur omschrijvingcyaan
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer4960999000268

Goedkoopste Canon CLC-5000C inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 6602A002AA toner is 15.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels als Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6602A002AA inkt toners koop je online vanaf €59,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde verkopers waar je voordelig en snel 6602A002AA toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLC-5000C toner cyaan vergelijken
Canon toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €65,45. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €59,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €29,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CLC-5000C toner cyaan originele inkt€59,50
Canon CLC-5000C toner cyaan multipack (merk toners)€119,00
Canon CLC-5000C toner cyaan huismerk inkt * €29,75
Canon CLC-5000C toner cyaan huismerk duopack * €59,50
Prijstabel voor de 6602A002AA tonercartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Gelijk Canon CLC-5000C inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als in de retail. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-clc-5000c-6602a002aa-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6602A002AA inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon CLC-5000C toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €59,50).

Canon CLC-5000C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 6602A002AA huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon CLC 5000C huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht vind je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende issues in relatie tot Canon CLC-5000C inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon CLC-5000C toner cyaan toner?
De prijs van een Canon CLC-5000C met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €49,17 excl. btw (dat maakt €59,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €119,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 6602A002AA kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon CLC-5000C toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6602A002AA alternatief kiezen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Deze kan je doorgaans simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLC-5000C toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie