bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon NPG 4 1375A002AA zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Canon NPG-4 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het artikel Canon NPG-4 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan echte merkartikelen van Canon. Verschillende winkels als bijv. Alleeninkt.nl en Inkt.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€41,50
Huismerk tarieven€20,75
MerkCanon
ModelCanon NPG-4 toner zwart
Artikelcode1375A002AA
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit15.000 prints
EAN-nummer4960999850450

Goedkoopste Canon NPG-4 inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 1375A002AA toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels zoals replacedirect en printerinktshop.nl.
 • Originele 1375A002AA inkt toners kosten je ongeveer €41,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest populaire webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1375A002AA toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon NPG-4 toner zwart vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €45,65. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €41,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €20,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon NPG-4 toner zwart originele inkt€41,50
Canon NPG-4 toner zwart multipack (merk toners)€83,00
Canon NPG-4 toner zwart huismerk inkt * €20,75
Canon NPG-4 toner zwart huismerk duopack * €41,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 1375A002AA tonercartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon NPG-4 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Hema, Action, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-npg-4-1375a002aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 1375A002AA inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon NPG-4 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €41,50).

Canon NPG-4 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 1375A002AA huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon NPG 4 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel bekijk je veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse printproblemen aangaande Canon NPG-4 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon NPG-4 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon NPG-4 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €34,30 excl. btw (dus €41,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €83,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 1375A002AA betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €20,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het Canon NPG-4 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1375A002AA alternatief nemen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon NPG-4 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Later kan je het patroon opnieuw vastklikken. Aansluitend test je uit of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie