bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon T07 3642C001 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon T07 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de meest bekende aanbieders voor verrassend voordelige toners. Het patroon Canon T07 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Meer en meer leveranciers als Inktdiscount.nl & 112supplies verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€225,50
Huismerk prijs€112,75
LeverancierCanon
ProductCanon T07 toner cyaan
Serienummer3642C001
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit37.500 prints
EAN-code4549292142679

Goedkoopste Canon T07 inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 3642C001 toner is 37.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hebben zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webshops zoals Easy-ink & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 3642C001 inkt toners koop je online vanaf €225,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site check je de populairste inktwebshops waar je probleemloos en snel 3642C001 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon T07 toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €248,05. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €225,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €112,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon T07 toner cyaan originele inkt€225,50
Canon T07 toner cyaan multipack (merk toners)€451,00
Canon T07 toner cyaan huismerk inkt * €112,75
Canon T07 toner cyaan huismerk duopack * €225,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3642C001 tonercartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon T07 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Onze tip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay, Blokker, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
canon-t07-3642c001-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 3642C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon T07 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutcodes. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €225,50).

Canon T07 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 3642C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon T07 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht staan veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende afdrukproblemen met betrekking tot Canon T07 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon T07 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Canon T07 met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €186,36 excl. de btw (dat betekent €225,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €451,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 3642C001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €112,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon T07 toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 3642C001 alternatief inkopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan originele merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon T07 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie