bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 147X W1470X zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 147X (W1470X) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de populairste inktshops voor extra voordelige toners. Deze HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van HP. Flink wat verkooppunten als bijv. inktknaller.nl of Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€254,50
Huismerk tarief€127,25
LeverancierHP
ProductHP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit
ProductcodeW1470X
Kleurenzwart
Printcapaciteit25.200 prints
EAN-code0194441304688

Goedkoopste HP 147X (W1470X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W1470X toner is 25.200 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Paradigit zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij webwinkels zoals inktcartridge store & Staples.
 • Originele W1470X inkt toners koop je vanaf €254,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snelle modus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar geschikte leveranciers waar je probleemloos en snel W1470X toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €279,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €254,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €127,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€254,50
HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€509,00
HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €127,25
HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €254,50
Prijslijst van de W1470X tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 147X (W1470X) inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-147x-w1470x-zwart-black-toner

Originele zwarte W1470X inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €254,50).

HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het W1470X huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 147X W1470X huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende toner-problemen m.b.t. HP 147X (W1470X) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de HP 147X (W1470X) met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €210,33 excl. de btw (dus €254,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €509,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode W1470X betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €127,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 147X (W1470X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk W1470X alternatief proberen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 147X (W1470X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Als check test je uit of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie